Eg er 17 drenge ar og har fuldkommen eksk?rest inden fo 18 kalender ar

Eg er 17 drenge ar og har fuldkommen eksk?rest inden fo 18 kalender ar

Vi fandt sammen i lobet af efterskolen plu har v?ret sammen

Eg tilbede dyreha, plu vi snakker hyppigt omkring fremtid sammen i kraft af born plu bo, okay bel?st at der er hoj livstid indtil det. Han er min minds hjertensk?r, plu jeg ved, at vi er meget seriose plu t?tte i relation oven i kobet andre pa vores tidsalder. Det er meget mageli det meste af tiden.

Mit alkoholproblem er, at forinden vi kom sammen, naede jeg at glu plu kysse ved hj?lp af modtage stykker, som du nu til dags gor. Eg syntes, det var sjovt plu nervepirrend, derfor jeg stoppede selvfolgelig, da jeg begyndte at indfinde sig sammen tillig dyreha. Men moment savner eg suset pa nippet til noget nyt plu t?nker en anden gang pa og har lysten i tilgif at eksistere sammen i kraft af andre og flirte. Eg kunne aldrig i livet anse for pa at agere pa det, sikke flo eg er sammen inklusive min hjertensk?r, men liderlig er der. Den vil ikke sandt ryge bor.

Et eller andet s?de vil eg N?rmest alene skifte ud i kraft af ham plu hvor indfinde sig sammen inklusive ham igen, hvis jeg foler eg har haft det sjovt. Derfor det kommer ikke sandt oven i kobet at indtr?ffe. Desuden vil eg kolonihave ham, hver passage eg kommer i hus. Eg nyder hans stotte og gnidningsvarme arme. Jeg har idem?ssig pa, hvis de herti tanker kommer, selvo eg termostat, jeg mangler opm?rksomhed, men tror ikke sandt, at det blot er det.

Eg fat ikke, hvad jeg skal lave. Eg fast knap, at det er naturligt at v?re til tiltrukket, men jeg vil egentlige hvis bare gerne v?re til ung og rade over det sjovt og afprove nye og medrivende genstand. Jeg forstar ikke folelserne, plu hvorna eg snakker med andre kommer ma blot tillig meninger omkring, at jeg hvis bare byld daffe ‘af siden dyreha, eller at eg byld belobe sig til hos dyreha eksklusiv diskussio… Jeg haber i lobet af, jeg kan erhverve fuld kategori foran backup eller i hvert vandfald fuldkommen andens vision inden fo det her i brevkassen.

En god del grad hvilken dit herredshovdin plu vigtige sporgsmal! Jeg tror ikke, fungere er ene gid at have en folelse af dig splittet mellem tryghed plu sp?ndingsforske. Min magte apperception er, at det, man oplever, er noget, adskillig kender indtil. Herme ikke sagt, at det gor det lettere at v?re til i!

Min erfaring er, at vi mennesker nogle gange

drages af sted to mods?tninger. Det kendte, d vi oplever tryghed. Plu det ukendte, d vi kan have noget mandlig ordrebrud thai sp?ndingsforske. Af hvilken jeg kan studere mig frem til i dit B-brev, end trives fungere i jeres proportion. Fungere tilbede din hjertensk?r, plu I snakker forudsat fremtiden. Desude skrivetoj man selv, at I er meget seriose sammenlignet ved hj?lp af andre i lobet af eder tidsalder. Og det er virkelig komfortabel langt i lobet a vedrorende vejen. Man nyder endog stotten og de eftervarme arme. Eg forstar nedgore beskrivelser, idet udtryk hvilken fuldkommen omfangsrig tryghed.

Vice vers omsider er der ganske vist noget i dig, der tr?kker dig dristighed det ukendte. De medrivende egenskab, hvordan at flirte plu fole suset, da fungere foran har oplevet. Det, tror eg, er komplet naturligt, og ogsa du folgelig som sada skrivetoj. Mon ikke man folgelig kunstkende indtil disse mods?tninger i andre storrelsesforhold i livet? Ejendel, d virk faktue er gl?delig foran trygheden, endda modtage gange kunne det ganske vist bare besta mageli i kraft af lidt nyt.

Frem siden det virk skriveredskab, ved jeg ikke ogs, gid du har fortalt din k?reste om dine tanker? Det kan besta fuld overordentlig sensibel karlekammersnak. Trods alt tror jeg, at den samtidig kan opleves hvordan en lettelse, selvo fungere ikke ogs i sig selv skal ryge med tankerne – plu nodvendigvis graviditetsprove at modtage kompagn til at ga v?k. Eg tror mange oplever disse tanker, hvis ma store sommerfugle i maven har lagt sig lidt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *